Miksi Google My Business (GMB) listaus on tärkeä yritykselle?

Jos omistat paikallisen yrityksen, Google My Business (GMB) -tietojesi omistajaksi ilmoittautumisen pitäisi olla tehtäväluettelosi kärjessä. GMB-tietosi ovat pohjimmiltaan käyntikorttisi digitaalinen versio, joka tarjoaa tärkeitä tietoja yrityksestäsi sekä potentiaalisille asiakkaille että hakukoneille.

Goog my business, GMB

Mutta miksi GMB-tietojesi ilmoittaminen on niin tärkeää? Tässä on muutamia syitä:

Se auttaa yritystäsi näkymään paikallisissa hakutuloksissa: Kun ihmiset etsivät yrityksesi kaltaisia yrityksiä Googlessa, GMB-tietosi voivat auttaa yritystäsi näkymään paikallisessa paketissa, joka on hakutulosten yläosassa näkyvä yritysryhmä. sivu. Tämä on erityisen tärkeää mobiilihauissa, sillä yhä useammat ihmiset etsivät paikallisia yrityksiä älypuhelimillaan.

Sen avulla voit hallita, miten yrityksesi näkyy Google Mapsissa: Paikallisten hakutulosten lisäksi GMB-tietosi näkyvät myös Google Mapsissa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka ovat riippuvaisia kävelyliikenteestä, koska ihmiset voivat käyttää Mapsia sijaintisi löytämiseen ja reittiohjeiden hakemiseen.

Se auttaa parantamaan online-mainettasi: GMB-tietojesi avulla asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja yrityksestäsi. Nämä arvostelut voivat olla tehokas työkalu, joka auttaa parantamaan mainettasi ja rakentamaan luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Se tarjoaa tärkeitä tietoja yrityksestäsi: GMB-tietosi sisältävät tärkeitä tietoja yrityksestäsi, kuten osoitteesi, puhelinnumerosi, aukioloajat ja paljon muuta. Nämä tiedot voivat auttaa asiakkaita löytämään yrityksesi ja helpottamaan yhteydenottoa.

Lopuksi, GMB-tietojesi ilmoittaminen on ratkaisevan tärkeää paikallisille yrityksille. Sen avulla yrityksesi näkyy paikallisissa hakutuloksissa, näkyy Google Mapsissa, parantaa online-mainettasi ja tarjoaa tärkeitä tietoja potentiaalisille asiakkaille. Jos et ole vielä lunastanut GMB-tietojasi, nyt on aika tehdä se. Se on yksinkertainen prosessi, ja sillä voi olla suuri vaikutus paikallisiin hakukoneoptimointitoimiisi.

 

Kommentoi alas, mitä mieltä olit tästä kirjoituksesta!
Jos haluat lukea lisää blogitekstejä digimarkkinointiin, hakukoneoptimointiin tai verkkosivuihin liittyen, voit klikata tästä!
Tutustu paremmin palveluihin ja projekteihin, joita olen tehnyt tästä linkistä, tai ota suoraan yhteyttä.

Aloita somemainonta: facebook.com/business/ads
Aloita Google Ads: ads.google.com
Rakenna oma verkkokauppasi: www.shopify.com

Kiitos!
– Matti Kropsu | Olkromedia