Mitä hyötyä yritykselle on sosiaalisesta mediasta?

Paikallisen yrityksen omistajana on tärkeää, että sinulla on vahva läsnäolo verkossa, jotta voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaat ja ohjata liikennettä verkkosivustollesi. Yksi tapa tehdä tämä on orgaaninen sosiaalisen median julkaiseminen eli sisällön julkaiseminen yrityksesi sosiaalisen median tileillä ilman maksettua mainontaa.

Sosiaalinen media yritykselle

Mutta mitä hyötyä orgaanisesta sosiaalisessa mediassa julkaisemisesta on paikallisille yrityksille? Tässä muutamia:

Se auttaa rakentamaan bränditietoisuutta: Julkaisemalla jatkuvasti korkealaatuista sisältöä sosiaalisen median tileillesi voit lisätä brändisi näkyvyyttä ja tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita.

Sen avulla voit olla yhteydessä yleisöösi: Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa ja rakentaa yhteisöä. Vastaamalla kommentteihin ja viesteihin ja lähettämällä sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa, voit luoda vahvan suhteen seuraajiisi.

Se voi ohjata liikennettä verkkosivustollesi: Lisäämällä linkkejä verkkosivustollesi sosiaalisen median viesteihisi voit ohjata liikennettä sivustollesi ja mahdollisesti lisätä myyntiä.

Se on kustannustehokasta: Toisin kuin maksettu mainonta, orgaaninen sosiaalisessa mediassa julkaiseminen ei vaadi budjettia. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan tavan pienille yrityksille tavoittaa yleisönsä.

Se auttaa hakukoneoptimoinnissa: Google ja muut hakukoneet ottavat huomioon sosiaalisen median signaalit (kuten julkaisun saamien tykkäysten, jakojen ja kommenttien määrän) sijoittaessaan verkkosivustoja hakutuloksissa. Julkaisemalla korkealaatuista sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa ja saa sitoutumista, voit parantaa sijoituksiasi hakukoneissasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että orgaaninen sosiaalisessa mediassa julkaiseminen voi olla arvokas työkalu paikallisille yrityksille, jotka haluavat lisätä bränditietoisuutta, olla yhteydessä yleisöönsä, ohjata liikennettä verkkosivustoonsa ja parantaa sijoitustaan hakukoneissa. Julkaisemalla jatkuvasti korkealaatuista sisältöä ja olemalla vuorovaikutuksessa seuraajiesi kanssa voit käyttää sosiaalista mediaa tehokkaasti tukemaan markkinointitoimiasi.

Kommentoi alas, mitä mieltä olit tästä kirjoituksesta!
Jos haluat lukea lisää blogitekstejä digimarkkinointiin, hakukoneoptimointiin tai verkkosivuihin liittyen, voit klikata tästä!
Tutustu paremmin palveluihin ja projekteihin, joita olen tehnyt tästä linkistä, tai ota suoraan yhteyttä.

Aloita somemainonta: facebook.com/business/ads
Aloita Google Ads: ads.google.com
Rakenna oma verkkokauppasi: www.shopify.com

Kiitos!
– Matti Kropsu | Olkromedia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *