Mitkä some-kanavat yrityksen käyttöön?

Olkromedia, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median markkinointi, kotisivut

Oletko yritys, joka haluaa tehostaa verkkonäkyvyyttäsi ja tavoittaa laajemman yleisön? Sosiaalinen media on tehokas työkalu juuri tähän. Näillä alustoilla on miljardeja käyttäjiä maailmanlaajuisesti, ja ne tarjoavat yrityksille loputtomia mahdollisuuksia ottaa yhteyttä kohdeyleisöön ja mainostaa tuotteitaan tai palveluitaan.

 

Mutta koska valittavana on niin monia sosiaalisen median alustoja, voi olla ylivoimaista yrittää määrittää, mitkä niistä sopivat parhaiten yrityksellesi. Tässä on erittely yritysten suosituimmista sosiaalisen median alustoista ja niiden tehokkaasta käytöstä:

 

Facebook

Yli 2,7 miljardilla kuukausittain aktiivisella käyttäjällä Facebook on maailman laajimmin käytetty sosiaalisen median alusta. Se on loistava alusta kaikenkokoisille yrityksille, sillä sen avulla voit luoda yrityssivun, näyttää mainoksia ja olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa kommenttien ja viestien kautta.

 

Jotta saat kaiken irti Facebookista, on tärkeää julkaista säännöllisesti (mutta ei liian usein) ja olla yhteydessä yleisöösi vastaamalla kommentteihin ja viesteihin. Voit myös käyttää Facebookin kohdistusvaihtoehtoja tavoittaaksesi mainoksillasi tiettyjä väestöryhmiä.

 

Instagram

Instagram on visuaalisesti keskittynyt alusta, joka on erityisen suosittu nuorten käyttäjien keskuudessa. Se on loistava alusta muoti-, kauneus- ja lifestyle-teollisuuden yrityksille sekä ravintoloihin ja muille yrityksille, jotka luottavat visuaalisesti houkutteleviin tuotteisiin tai palveluihin.

 

Jotta voit käyttää Instagramia tehokkaasti yrityksellesi, sinun kannattaa julkaista korkealaatuisia, visuaalisesti houkuttelevia valokuvia ja videoita, jotka esittelevät tuotteitasi tai palveluitasi. Voit myös käyttää Instagramin erilaisia ominaisuuksia, kuten Instagram Storiesia ja IGTV:tä, antaaksesi yleisöllesi katsauksen yrityksesi kulissien taakse ja luodaksesi henkilökohtaisemman yhteyden.

 

Twitter

Twitter on nopeatempoinen alusta, joka sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat jakaa päivityksiä, olla yhteydessä asiakkaisiin ja pysyä ajan tasalla alan uutisista. Koska twiittien rajoitus on 280 merkkiä, on tärkeää olla ytimekäs ja ytimekäs viesteissäsi.

 

Jotta saat kaiken irti Twitteristä, sinun kannattaa twiitata säännöllisesti ja olla yhteydessä muihin käyttäjiin vastaamalla twiitteihin ja uudelleentwiitaamalla asiaankuuluvaa sisältöä. Voit myös käyttää hashtageja tehdäksesi twiitteistäsi löydettävämpiä ja käyttää Twitterin tarkennettuja hakutoimintoja löytääksesi potentiaalisia asiakkaita ja ollaksesi heidän kanssaan tekemisissä.

 

LinkedIn

LinkedIn on ammattimainen verkostoituminen alusta, joka sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat olla yhteydessä muihin ammattilaisiin ja alan asiantuntijoihin. Se on loistava alusta B2B- (business-to-business) -yrityksille ja yrityksille, jotka haluavat rekrytoida huippuosaajia.

 

Jotta voit käyttää LinkedIniä tehokkaasti yrityksellesi, sinun kannattaa luoda yritykselle sivu ja jakaa asiaankuuluvia päivityksiä ja oivalluksia toimialalta. Voit myös käyttää LinkedInin erilaisia ominaisuuksia, kuten LinkedIn Learning ja LinkedIn Events, yhteydenpitoon muiden ammattilaisten kanssa ja asiantuntemuksen esittelemiseen.

 

Pinterest

Pinterest on visuaalinen hakukone, joka sopii erinomaisesti muoti-, kodinsisustus- ja tee-se-itse-alan yrityksille sekä yrityksille, jotka luottavat visuaalisesti houkutteleviin tuotteisiin tai palveluihin. Se on loistava alusta yrityksille, jotka haluavat ohjata liikennettä verkkosivustoonsa, koska käyttäjät voivat napsauttaa sivustollesi Pinterest-pinneistäsi.

 

Jotta voit käyttää Pinterestiä tehokkaasti yrityksellesi, sinun kannattaa luoda visuaalisesti houkuttelevia tauluja ja nastoja, jotka esittelevät tuotteitasi tai palveluitasi. Voit myös käyttää Pinterestin kohdistusvaihtoehtoja tavoittaaksesi tiettyjä demografisia merkkejäsi ja käyttää Pinterest Analyticsia nastojesi tehokkuuden seuraamiseen.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että sosiaalinen media on tehokas työkalu yrityksille, jotka haluavat tehostaa verkkoläsnäoloaan ja tavoittaa laajemman yleisön. Valitsemalla oikeat sosiaalisen median alustat yrityksellesi ja käyttämällä niitä tehokkaasti voit olla yhteydessä kohdeyleisösi, mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi ja ohjata liikennettä verkkosivustollesi.

Kommentoi alas, mitä mieltä olit tästä kirjoituksesta!
Jos haluat lukea lisää blogitekstejä digimarkkinointiin, hakukoneoptimointiin tai verkkosivuihin liittyen, voit klikata tästä!
Tutustu paremmin palveluihin ja projekteihin, joita olen tehnyt tästä linkistä, tai ota suoraan yhteyttä.

Aloita somemainonta: facebook.com/business/ads
Aloita Google Ads: ads.google.com
Rakenna oma verkkokauppasi: www.shopify.com

Kiitos!
– Matti Kropsu | Olkromedia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *