Onko maksetusta mainonnasta hyötyä pienelle yritykselle?

Olkromedia, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median markkinointi, kotisivut

Pienyrityksen omistajana saatat miettiä, onko ajan ja resurssien sijoittaminen sosiaalisen median markkinointiin sen arvoista. Lyhyt vastaus on kyllä – sosiaalisen median markkinoinnilla voi olla lukuisia etuja pienyrityksille.

Ensinnäkin sosiaalinen media antaa pienyrityksille mahdollisuuden tavoittaa suuren yleisön suhteellisen alhaisin kustannuksin. Yli 3,6 miljardia ihmistä käyttää sosiaalista mediaa maailmanlaajuisesti, joten yritykselläsi on mahdollisuus tavoittaa laaja valikoima potentiaalisia asiakkaita. Ja toisin kuin perinteiset mainonnan muodot, sosiaalisen median avulla yritykset voivat kohdistaa tietyn väestörakenteen ja maantieteellisen sijainnin ja varmistaa, että oikeat ihmiset näkevät heidän viestinsä.

Sen lisäksi, että sosiaalinen media tavoittaa suuren yleisön, sen avulla pienet yritykset voivat myös rakentaa suhteita asiakkaisiinsa. Vastaamalla kommentteihin ja viesteihin ja lähettämällä sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa, voit luoda vahvan yhteyden seuraajiisi. Tämä voi johtaa lisääntyneeseen asiakasuskollisuuteen ja positiiviseen suusta suuhun -markkinointiin.

Sosiaalinen media voi myös ohjata liikennettä verkkosivustollesi ja mahdollisesti lisätä myyntiä. Lisäämällä linkkejä verkkosivustollesi sosiaalisen median viesteihisi voit ohjata potentiaalisia asiakkaita sivustollesi ja helpottaa heidän oppimaan lisää tuotteistasi tai palveluistasi.

Lopuksi, sosiaalinen media voi vaikuttaa positiivisesti hakukonesijoituksiin. Google ja muut hakukoneet ottavat huomioon sosiaalisen median signaalit (kuten julkaisun saamien tykkäysten, jakojen ja kommenttien määrän) sijoittaessaan verkkosivustoja hakutuloksissa. Julkaisemalla korkealaatuista sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa ja saa sitoutumista, voit parantaa sijoitustasi hakukoneissasi ja lisätä verkkosivustosi näkyvyyttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sosiaalisen median markkinoinnilla voi olla lukuisia etuja pienyrityksille. Sen avulla yritykset voivat tavoittaa suuren yleisön alhaisin kustannuksin, rakentaa suhteita asiakkaisiin ja ohjata liikennettä

Kommentoi alas, mitä mieltä olit tästä kirjoituksesta!
Jos haluat lukea lisää blogitekstejä digimarkkinointiin, hakukoneoptimointiin tai verkkosivuihin liittyen, voit klikata tästä!
Tutustu paremmin palveluihin ja projekteihin, joita olen tehnyt tästä linkistä, tai ota suoraan yhteyttä.

Aloita somemainonta: facebook.com/business/ads
Aloita Google Ads: ads.google.com
Rakenna oma verkkokauppasi: www.shopify.com

Kiitos!
– Matti Kropsu | Olkromedia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *