Shopify vai Woocommerce? Mitä ottaa huomioon verkkokauppa-alustaa valittaessa

Olkromedia, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median markkinointi, kotisivut

Jos aiot luoda verkkokaupan, sinun on valittava alusta, jolla se toimii. Kaksi suosituimmista vaihtoehdoista ovat WooCommerce ja Shopify. Molemmat alustat tarjoavat valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, jotka auttavat sinua rakentamaan ja hallitsemaan verkkokauppaasi, mutta ne eroavat toisistaan joillakin keskeisillä tavoilla.

Tässä on WooCommercen ja Shopifyn erittely, joka auttaa sinua päättämään, mikä alusta sopii parhaiten yrityksellesi:

Hinnoittelu

WooCommerce on ilmainen laajennus, joka voidaan lisätä WordPress-verkkosivustolle. Sinun on kuitenkin silti maksettava isännöinnistä ja kaikista lisäominaisuuksista tai laajennuksista, jotka haluat lisätä. Shopify puolestaan tarjoaa valikoiman tilaussuunnitelmia alkaen 29 dollarista kuukaudessa. Nämä suunnitelmat sisältävät isännöinnin sekä joukon ominaisuuksia ja työkaluja.

Helppokäyttöisyys

WooCommerce voi olla monimutkaisempaa asentaa ja hallita, varsinkin niille, jotka ovat uusia verkkokaupan parissa tai eivät ole erityisen tekniikkataitoisia. Shopify puolestaan on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja tarjoaa valikoiman malleja ja vedä ja pudota -työkaluja, jotka helpottavat verkkokaupan rakentamista ja mukauttamista.

Ominaisuudet ja työkalut

Sekä WooCommerce että Shopify tarjoavat valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, jotka auttavat sinua hallitsemaan ja kasvattamaan verkkokauppaasi. WooCommerce sisältää perusominaisuuksia, kuten tuotehallinnan, maksuyhdyskäytävän integroinnin ja toimitusvaihtoehdot, sekä joukon lisälaajennuksia edistyneempien ominaisuuksien lisäämiseksi. Shopify sisältää samanlaisia ominaisuuksia sekä markkinointityökaluja, hylätyn ostoskorin palautuksen ja mahdollisuuden myydä useilla myyntikanavilla.

Räätälöinti

WooCommerce on WordPressin laajennus, joka on erittäin muokattavissa oleva alusta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän joustavuutta muokata verkkokauppasi ulkoasua ja toimintoja. Shopify tarjoaa myös valikoiman malleja ja mukautusvaihtoehtoja, mutta ne ovat rajoitetumpia kuin WooCommerce.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä WooCommerce että Shopify ovat vahvoja vaihtoehtoja verkkokaupan rakentamiseen ja hallintaan. Kumpi sopii parhaiten yrityksellesi, riippuu erityistarpeistasi ja budjetistasi. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa etkä välitä jyrkemmästä oppimiskäyrästä, WooCommerce voi olla oikea tapa edetä. Jos haluat käyttäjäystävällisen alustan, jossa on laaja valikoima ominaisuuksia ja työkaluja, Shopify saattaa olla parempi valinta.

 

Kommentoi alas, mitä mieltä olit tästä kirjoituksesta!

Jos haluat lukea lisää blogitekstejä digimarkkinointiin, hakukoneoptimointiin tai verkkosivuihin liittyen, voit klikata tästä!
Tutustu paremmin palveluihin ja projekteihin, joita olen tehnyt tästä linkistä, tai ota suoraan yhteyttä.

Aloita somemainonta: facebook.com/business/ads
Aloita Google Ads: ads.google.com
Rakenna oma verkkokauppasi: www.shopify.com

Kiitos!
– Matti Kropsu | Olkromedia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *